EğitimlerimizGenelTamamlanan Eğitimler

12. Sınıf Yıllık Konsantrasyon Programı

Yıllık Konsantrasyon Programı -YKP-Nedir?

YKS sınav yılı öğrencileri 8. Sınıflar için 36 saatlik sınav hazırlık konsantrayonu amaçlı Türkiye NLP Uzmanları tarafından özel hazırlanmış atölye çalışmasıdır.

2.Eğitim yılında da salgının etkisini devam ettireceği, 2021-2022 Öğrenim yılında alınan tedbirlerle plana bağlı kalarak eğitim yılının tamamlanması hedefleniyor. Öğrenim sürecinde yaşanan değişim ve dönüşümler öğrenme performansını olumsuz etkilediği biliniyor. 12. Sınıflar için Üniversite Sınavı duyarlı bir çalışma programı gerektirdiği; öğrenci,öğretmen ve ebeveynlerin ön kabulüdür.

Öğrencinin son iki yılda karşılaştığı güçlükler nedeniyle eğitim yılına konsantrasyon programıyla başlamaları zihnen toparlanmasını sağlayarak, sınav kaygısından emin zinde bir hazırlık yılı olmasını destekleyecektir.  

YKP ile Neler Öğreneceksiniz?

36 saatlik Atölye Çalışması Yıllık Konsantrasyon Programı ile öğrenci, performans durumunu kaleme alacak, öğrenim yılı sonunda nasıl bir sonuca ulaşmak istediğine karar verecek, iyi belirlenmiş hedef kriterleri ile hedefini somutlaştırmayı öğrenecek. Hazırlık yılında karşılacağı olası durumlar ve ihtiyaçlar için zihin haritaları tasarlamayı öğrenip,  irade kullanımı ve öğrenme motivasyonunu zinde tutmayı öğrenecektir.

YKP Kimlere Fayda Sağlar?

Ders çalışma disiplini kazanmak isteyenler, karar almakta zorlananlar, irade kullanımından çabuk vaz geçenler, zihin dağınıklığını bahane edenler, koçluk desteğine, uzman desteğine ihtiyacım var diyenler, okuma motivasyonu istedikleri halde başaramayanlar,doğru olan seçeneğe bir türlü karar vermeyenler, YKP sizin için özel hazırlandı.

YKP Kimlere Önermiyoruz?

Alışkanlıklarını sürdürmek isteyenler, sürekli ertelemekten vazgeçmeyenler, başarı için her zaman iyimser olup kaygılanmayanlar, kitapla dost olmayı düşünmeyenler;  YKP size göre değil. Katılmanızı önermiyoruz.

YKP Katılım Koşulları?

Düşük yoğunluklu sınıflarla (10-12 kişi), ZOOM aracılığı ile 36 saat, haftada 3 X 4=12 saat, toplam 3 hafta sürelidir. Katılımcılar eğitimlere %80 katılım sağlamalıdır. Her ders uygulamalıdır, kişisel uygulamalara ve atölyede grup çalışmalarına katılım sağlamalıdır. Eksik dersi olanlar ücretsiz özel telafi saati alırlar. 

Katılımcılar Uygulamalı Hızlı Okuma Kitabı (Otantik Kitap) piyasadan satın alacaklardır. Diğer Eğitim ve uygulama materyalleri eğitimci tarafından karşılanacaktır.

YKP Eğitmeni?

Hüseyin Gökhan Karaçivi

Uluslararası Akredite NLP Eğitmeni/Koç

İşte o program ‘’Yıllık Konsantrasyon Programı’’ 

MEZUNLAR  Konsantre Oluyor

NLP Koç Rehberliğinde ‘’Yıllık Konsantrasyon Programı’’

  • Kendini Tanımla (Durum )
  • Hedefini Tasarla (Sonuç)
  • Gelişimini Haritala (Yol-Zaman-İstasyonlar)
  • Disiplinle Odaklan (Adaptasyon Aralıkları)
  • Motivasyonla Başla (Değer Üreten Heyecan)

Kazandıran Program İçeriği;

  • NLP ile İyi Belirlenmiş Hedef Tasarımı
  • NLP ile Zihin Haritaları Hazırlama
  • NLP ile Anlayarak Hızlı Okuma
  • Motivasyon ve Odaklanma Pratikleri –Öz Disiplin-

Eğitim Süresi : 32 Saat
Cumartesi – Pazar :14:00 – 17:00
Salı : 16:00 – 19:00

Katılım Ücreti : 500 ₺ + KDV 
(ödeme ön kayıttan sonra alınır.)

Değişim Rehberi Yönetim & Danışmanlık Tic. Ltd. Şti.
tarafından faturalandırılır.